Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа ромео ГТ маркуч

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа ромео ГТ маркуч

Здравейте,

Имам много неприятен момент, след намесата на майстор и скъсяването на маркуч за нафтата колата ми угасна. Оттогава чакам доставка на маркуч от Алфа Ромео Италия, но вече мина повече от месец.

Търсих навсякъде но не можах да намеря такъв маркуч ( на снимката н.3) който е различна ширина в двата края.

Ако имате някаква идея помагайте
    Attached Files

Първоначално публикувано от tryncho Покажи съобщение
    Здравейте,

Имам много неприятен момент, след намесата на майстор и скъсяването на маркуч за нафтата колата ми угасна. Оттогава чакам доставка на маркуч от Алфа Ромео Италия, но вече мина повече от месец.

Търсих навсякъде но не можах да намеря такъв маркуч ( на снимката н.3) който е различна ширина в двата края.

Ако имате някаква идея помагайте
    Вземай от някоя разпарчетосана и готово, на 147/156 може да е същия. Има 15 дизелови на части само в мобиле
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

или отиваш със скъсания във фирма за изработка на хидравлични маркучи и ти правят нов по него.
      точка

Comment

А ще трябва ли да се обезвъздушава двигателя, че не съм много на ясно?

Comment

Въртиш и палиш, тия двг нямат никакъв проблем. Може да дадеш 2-3 пъти на контакт преди да завъртиш.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
          X